U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwsflits

     september 2019
     Vanaf heden is het ook mogelijk om     
     afspraken te maken voor Cosmetische
     acupunctuur behandelingen.

November 2016

Sinds november 2016 ben ik volwaardig lid van de VBAG, deze afkorting staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. 

Klik hier voor meer info ! 

Nieuwsbrief ontvangen ??

Cosmetische of Anti Aging acupuntuur

 

In het oude China werd Anti Aging acupunctuur al gebruikt om de concubines en de hofdames van de Keizer jong en mooi te houden.

Anti aging acupunctuur is een onderdeel van de Tradionele Chinese Geneeskunde (TCM).  Binnen de TCM wordt de mens gezien als één geheel, wat betekent dat je emoties, je mentale- en lichamelijke gesteld invloed op elkaar hebben, net als je levensstijl en je leefomgeving daar invloed op hebben.

Anti Aging acupunctuur is een behandelmethode die effectief en volledig natuurlijk is en die de tekenen van veroudering (o.a. rimpels, hangende oogleden, wallen) vermindert maar ook huidproblemen zoals acne, grove poriën en littekens kan verminderen.

Bij Anti Aging acupunctuur worden op bepaalde plaatsen in de huid acupunctuurnaaldjes gezet. Dit zorgt er voor dat de doorbloeding van je huid verbeterd wordt en dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Je lichaam wordt gestimuleerd om meer witte bloedcellen aan te maken, die op hun beurt de collageenproductie stimuleren. Na 6 weken gaat je lichaam een maximaal aan collageen aanmaken (het eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid), waardoor een rimpel van binnenuit wordt gevuld.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van onder andere de conditie van je huid, de verzorging van je huid maar ook hoe je leefstijl is. Gemiddeld zijn er 10 tot 12 behandelingen nodig. Soms is het noodzakelijk om daarna nog 1x per 3-4 maanden de behandeling te herhalen als een soort onderhoud. Na 3 tot 5 jaar is het effect van de cosmetische acupunctuur verdwenen en kun je de behandelingen herhalen.

Anti Aging acupunctuur is een goed alternatief voor o.a. Botox, lifters en fillers. Met cosmetische acupunctuur kun je alle rimpels aanpakken die je ook met chemische substanties kunt verminderen. Het grote voordeel van cosmetische acupunctuur is dat je geen neurotoxische stoffen hoeft in te spuiten. 

Anti Aging acupunctuur wordt afgeraden tijdens zwangerschap, bij extreem hoge bloeddruk, bij veelvuldig voorkomende migraine aanvallen, bij diabetes en bloedafwijkingen.

Ben je al eerder behandeld met botox, plastische chirurgie, fillers en/of lifters, dan moet je helaas 3 tot 6 maanden wachten voordat je een behandeling met Anti Aging acupunctuur kunt ondergaan.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?