Baby Bliss;

8 tips voor een rustige en tevreden baby

Ontdek praktische adviezen en technieken om een kalme en comfortabele slaapplek te creëren, het belang van consistente slaaprituelen, het stimuleren van lichaamscontact en knuffelen, het creëren van een rustgevende geluidsomgeving, het belang van tummy time en interactieve speeltijd, stressreductie voor ouders, het herkennen van de signalen en behoeften van je baby en tips om te ontspannen en te genieten van het ouderschap. Ontvang waardevolle inzichten en word onderdeel van onze community van liefdevolle ouders!

N

Praktische tips en technieken die eenvoudig toe te passen zijn in de dagelijkse routine.

N

Inzicht in hoe ouders een positieve invloed kunnen hebben op de gemoedstoestand van hun baby

N

Handvatten om stress te verminderen en meer ontspannen te zijn in het ouderschap

N

Begrip van de behoeften en signalen van hun baby, waardoor ouders beter kunnen reageren en zorgen voor een tevreden baby

Wie ben ik ?

Mijn naam is Elly de Jong.

Naast dat ik moeder ben van een dochter en een (zorgintensieve) zoon, ben ik ook therapeut in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Ik heb een praktijk in Hellevoetsluis waar ik acupunctuur en voetreflex behandelingen geef.
Tijdens mijn studie VoetreflexPlus heb ik mijn specialisatie gedaan in babyreflexologie. Door middel van zachte en liefdevolle aanrakingen op specifieke reflexpunten op de voetjes van je baby, kun je het natuurlijke genezingsproces stimuleren en het welzijn van je kleintje bevorderen.

Ik geloof in de kracht van ouderlijke betrokkenheid en wil jou als ouder de tools geven om je baby te helpen op momenten dat hij of zij het nodig heeft.