U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwsflits

     september 2019
     Vanaf heden is het ook mogelijk om     
     afspraken te maken voor Cosmetische
     acupunctuur behandelingen.

November 2016

Sinds november 2016 ben ik volwaardig lid van de VBAG, deze afkorting staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. 

Klik hier voor meer info ! 

Nieuwsbrief ontvangen ??

Vergoedingen

 

Sinds november 2016 ben ik volwaardig lid van de VBAG, deze afkorting staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen.

 

Sinds 1984 waakt de VBAG in het belang van de patiënt over de kwaliteit van haar leden. Door middel van strenge selectiecriteria ( o.a. opleiding), een registratiesysteem, beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en de verplichte bijscholing wordt een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd. Alle VBAG leden zijn beëdigd. 

 

Hierdoor wordt de Voetreflextherapie en de Lichaamsgerichte-therapie door de meeste zorgverzekeraars vergoed, als u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze.
De hoogte van de vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering.

 

Kijk voor de voorwaarden en vergoedingen op de website van uw zorgverzekering onder alternatieve geneeswijze.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?